Coworking: Empresa i emprenedoria


Subvencions per a empreses i persones emprenedores del municipi

Subvenció per a l'Adequació dels establiments comercials, d'allotjaments turístics, de restauració i oci nocturn, en matèria de Protecció personal per a fer front al Covid 19. 

Dirigida als establiments establerts en les bases que en motiu de la crisi del Covid-19, s'han vist obligats a adequar les seves instal·lacions per a la seva reobertura, i per a la compra d’equips de protecció, d’higiene per fer front a aquesta situació. 

Bases 

Instància

Declaració responsable

Subvenció per a la Millora del Comerç en el marc del Pla de Comerç Local 2018-2022. 

Dirigida als establiments comercials de venda al detall situats al municipi oberts com a mínim 8 mesos a l’any i que durant l’any 2020 portin a terme projectes i actuacions de millora del comerç, seguint les línies estratègiques proposades en el Pla de Millora Contínua del Comerç 2018-2020. 

Bases 

Instància

Declaració responsable

Subvenció de Foment de la Creació d'Ocupació mitjançant la Contractació de persones en situació d'atur del municipi. 

Dirigida a aquelles empreses del municipi que contractin laboralment durant sis mesos com a mínim, a persones en situació d'atur del municipi inscrites a la borsa de treball municipal. 

Bases 

Instància

Declaració 

Subvenció per al Foment de l'Emprenedoria

Dirigida a les persones que emprenguin una activitat laboral i es donin d’alta com a professionals autònoms amb domicili social a Castell-Platja d’Aro i mantinguin aquesta condició com a mínim durant sis mesos. 

Bases 

Instància

Declaració 

Informació d'interés per a persones emprenedores 

Programa Erasmus per a Joves Emprenedors.

Programa europeu que neix amb l'objectiu d'ajudar joves emprenedors posant-los en contacte amb empresaris d'un país membre amb qui podran adquirir i intercanviar coneixements, experiències i idees de negoci durant un període d'entre 1 i 6 mesos. L'estada està parcialment subvencionada per la Comissió Europea. 

Més info

 

Vols conèixer novetats, idees, casos d'èxit, informació fiscal i jurídica?

En aquest enllaç trobaràs informació d'interés  https://www.emprendedores.es

Espai de Coworking Aro Impulsa

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha obert les portes del nou Espai de Coworking Aro Impulsa.

Aquest espai va dirigit principalment a nous emprenedors, professionals, persones autònomes i microempreses que acaben d'iniciar un projecte empresarial i que volen compartir un espai de treball per a desenvolupar la seva activitat. Així mateix, Coworking Aro Impulsa ofereix un ampli ventall de serveis, activitats, jornades de Networking, formació i dinamització empresarial, entre d'altres. 

 

Més informació

SOL·LICITUD ESPAI COWORKING
REGLAMENT ESPAI COWORKING
DECLARACIÓ RESPONSABLE OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES 
DECLARACIÓ RESPONSABLE INCOMPATIBILITAT 

Servei d'assessorament per empreses i emprenedors

Aro Impulsa facilita a tots els emprenedors que volen obrir un negoci al municipi de Castell- Platja d’Aro- S’Agaró, un servei transversal de recolzament, d'orientació i d'assessorament empresarial per a emprenedors, autònoms així com també per a Micro, petites o mitjanes empreses ja establertes al municipi però que necessiten un acompanyament professional puntual. És un servei gratuït de màxim 12 hores impartit per un professional del sector que acompanya als nous emprenedors des de l’idea de negoci fins a la consolidació del projecte.

Demanar cita

Guia de serveis, subvencions i bonificacions per a empreses

Descarrega PDF

Foment del treball en persones amb discapacitat

Modalitats contractuals, ajudes i entitats

Descarrega PDF

Convenis signats amb l'Ajuntament

Conveni amb Fundació Acollida i Esperança dins el Programa Incorpora· Obra Social La Caixa

Conveni de col·laboració amb Fundació Acollida i Esperança en el marc del Programa INCORPORA de l’Obra Social “la Caixa”, per afavorir la incorporció al món laboral de persones en risc d’exclusió així com promoure la responsabilitat social empresarial (RSE).

Aquest mes d’octubre s’inicien les primeres accions de difusió i sensibilització a empreses del municipi i també es derivaran les persones en situació o risc d’exclusió social i/o discapacitades del Servei d’Ocupació Municipal al Programa INCORPORA, per tal que es puguin beneficiar de les ofertes laborals que es gestionen.

Descarregar Conveni

Portal de selecció de personal

Servei integral adreçat a totes les empreses que necessitin cobrir les seves vacants. En el portal podreu sol·licitar el perfil que més s'adapti a les vostres necessitats així com penjar les vostres ofertes de feina.

Portal recerca de personal

Convenis signats per l'Ajuntament

Conveni amb les assessories locals

Conveni que dona continuïtat al servei d’assessorament a nous emprenedors que s’ofereix gratuïtament des de l’Ajuntament en un màxim de 12 hores. Un cop finalitzat aquest servei, el nous emprenedors es poden dirigir a qualsevol de les empreses adherides al conveni i en les quals es beneficiaran d’un 10 % de descompte durant el primer any.

Assessories/gestories adherides:

Agència Tomàs Tallero

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.T  972 817 490 www.agenciatallero.cat

Agència Actea

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 816 573

Dr. Höhne Anwalts & Steuerkanzlei

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 818 331  www.drhoehne.com

DSP d’Aro

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 816 203   http://dspdaro.blogspot.com.es/

Gruartmoner Assessors

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 818 159 www.facebook.com/Gruartmoner-Assessors

Grup Gestió Girona

gestió@gestiogirona.com ·T 972 828 017  www.gestiogirona.com

Limonchi Assessors

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 817 879  www.limonchi.com

Ríos Assessors
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 679 512 777  www.riosassessors.es
Tot gestió

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 825 180  www.totgestio.net

T.Tallero & M. Cabrera Associats

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T  972  825 353

 

Descarrega Conveni

 

Convenis signats per l'Ajuntament

Conveni amb PIMEC Joves Empresaris Girona

PIMEC JOVES EMPRESARIS és una associació de joves empresaris de Girona que està adscrita a PIMEC ( que al seu temps representa les Micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya).
Aquest conveni signat amb Pimec Joves Empresaris de Girona neix amb l’objectiu de donar suport i recolzament als joves empresaris del municipi. Ofereix alhora serveis d’assessorament, trobades de networking, descomptes, formació especialitzada, entre d’altres.
Més info: http://www.pimecjoves.org/

Descarrega Conveni

Convenis signats per l'Ajuntament

Conveni signat amb l'Associació de Celíacs de Catalunya

El Conveni amb l’Associació de Celíacs està dirigit al sector de la restauració del municipi per tal d’incorporar els protocols i la formació necessària per oferir una cuina especialitzada i de qualitat apte per a persones celíaques que visitin els establiments d’oci, restauració i allotjaments turístics de Castell-Platja d’Aro.
Més info: https://www.celiacscatalunya.org

Descarrega Conveni