Coworking: Empresa i emprenedoria


Subvencions 2021

Díptic Aro Implusa

Subvenció pel suport a les empreses locals afectades per la Covid 19

Línia 1. Empreses afectades per la Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener, obligades a tancar/modificar la seva activitat horària habitual.

Línia 2. Establiments amb local obert al públic que hagin fet una adaptació del mateix en matèria de prevenció, compra d'equipament personal de prevenció i higiene.

Inici sol·licituds: Del dia 27 de juny fins a 15 de novembre de 2021.

Bases

Registrar Sol·licitud

Declaració responsable

BOPG Aprovació inicial

BOPG Aprovació definitiva

DOGC Aprovació inicial

Convocatòria BDNS 570967

Subvenció per a la Millora del Comerç en el marc del Pla de Comerç Local 2018-2022. 

Dirigida als establiments comercials de venda al detall situats al municipi oberts com a mínim 8 mesos a l’any i que durant l’any 2021 portin a terme projectes i actuacions de millora del comerç, seguint les línies estratègiques proposades en el Pla de Millora Contínua del Comerç 2018-2022. 

Bases 

Solicitud y documentació

Registrar Sol·licitud

Declaració responsable

Subvenció de Foment de la Creació d'Ocupació mitjançant la Contractació de persones en situació d'atur del municipi. 

Dirigida a aquelles empreses del municipi que contractin laboralment durant sis mesos com a mínim, a persones en situació d'atur del municipi inscrites a la borsa de treball municipal. 

Bases 

Solicitud y documentació

Registrar Sol·licitud

Declaració responsable

Subvenció per al Foment de l'Emprenedoria

Dirigida a les persones que emprenguin una activitat laboral i es donin d’alta com a professionals autònoms amb domicili social a Castell-Platja d’Aro i mantinguin aquesta condició com a mínim durant sis mesos. 

Bases 

Solicitud y documentació

Registrar Sol·licitud

Declaració responsable

Vols Emprendre?

Si tens una idea de negoci i moltes ganes d'emprendre a Castell-Platja d'Aro, truca'ns i demana cita. T'ajudarem!

Posem a la teva disposició un servei d'assessorament per a persones emprenedores així com contacte amb les diverses associacions empresarials, formació contínua, networkings, això i molt més al nostre Espai de Coworking Aro Impulsa.

Membres de Xarxa Emprèn

Altres links d'interès.

Eines per emprendre

http://catempren.gencat.cat/ca/inici 

Diputació de Girona Programa Co-Creix

Diputació de Girona

Revista especialitzada en Emprenedoria

https://www.emprendedores.es

Programa d'Intercanvi de persones joves emprenedores.

Programa Joves Emprenedors

Espai de Coworking Aro Impulsa

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha obert les portes del nou Espai de Coworking Aro Impulsa.

Aquest espai va dirigit principalment a nous emprenedors, professionals, persones autònomes i microempreses que acaben d'iniciar un projecte empresarial i que volen compartir un espai de treball per a desenvolupar la seva activitat. Així mateix, Coworking Aro Impulsa ofereix un ampli ventall de serveis, activitats, jornades de Networking, formació i dinamització empresarial, entre d'altres. 

 

Més informació

SOL·LICITUD ESPAI COWORKING
REGLAMENT ESPAI COWORKING
DECLARACIÓ RESPONSABLE OBLIGACIONS TRIBUTÀRIES 
DECLARACIÓ RESPONSABLE INCOMPATIBILITAT 

Servei d'assessorament per empreses i emprenedors

Aro Impulsa facilita a tots els emprenedors que volen obrir un negoci al municipi de Castell- Platja d’Aro- S’Agaró, un servei transversal de recolzament, d'orientació i d'assessorament empresarial per a emprenedors, autònoms així com també per a Micro, petites o mitjanes empreses ja establertes al municipi però que necessiten un acompanyament professional puntual. És un servei gratuït de màxim 12 hores impartit per un professional del sector que acompanya als nous emprenedors des de l’idea de negoci fins a la consolidació del projecte.

Demanar cita

Convenis signats amb l'Ajuntament

Conveni amb Fundació Acollida i Esperança dins el Programa Incorpora· Obra Social La Caixa

Conveni de col·laboració amb Fundació Acollida i Esperança en el marc del Programa INCORPORA de l’Obra Social “la Caixa”, per afavorir la incorporció al món laboral de persones en risc d’exclusió així com promoure la responsabilitat social empresarial (RSE).

Aquest mes d’octubre s’inicien les primeres accions de difusió i sensibilització a empreses del municipi i també es derivaran les persones en situació o risc d’exclusió social i/o discapacitades del Servei d’Ocupació Municipal al Programa INCORPORA, per tal que es puguin beneficiar de les ofertes laborals que es gestionen.

Descarregar Conveni

Portal de selecció de personal

Servei integral adreçat a totes les empreses que necessitin cobrir les seves vacants. En el portal podreu sol·licitar el perfil que més s'adapti a les vostres necessitats així com penjar les vostres ofertes de feina.

Portal recerca de personal

Convenis signats per l'Ajuntament

Conveni amb les assessories locals

Conveni que dona continuïtat al servei d’assessorament a nous emprenedors que s’ofereix gratuïtament des de l’Ajuntament en un màxim de 12 hores. Un cop finalitzat aquest servei, el nous emprenedors es poden dirigir a qualsevol de les empreses adherides al conveni i en les quals es beneficiaran d’un 10 % de descompte durant el primer any.

Assessories/gestories adherides:

Agència Tomàs Tallero

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.T  972 817 490 www.agenciatallero.cat

Agència Actea

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 816 573

Dr. Höhne Anwalts & Steuerkanzlei

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 818 331  www.drhoehne.com

DSP d’Aro

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 816 203   http://dspdaro.blogspot.com.es/

Gruartmoner Assessors

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 818 159 www.facebook.com/Gruartmoner-Assessors

Grup Gestió Girona

gestió@gestiogirona.com ·T 972 828 017  www.gestiogirona.com

Limonchi Assessors

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 817 879  www.limonchi.com

Ríos Assessors
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 679 512 777  www.riosassessors.es
Tot gestió

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T 972 825 180  www.totgestio.net

T.Tallero & M. Cabrera Associats

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ·T  972  825 353

 

Descarrega Conveni

 

Convenis signats per l'Ajuntament

Conveni amb PIMEC Joves Empresaris Girona

PIMEC JOVES EMPRESARIS és una associació de joves empresaris de Girona que està adscrita a PIMEC ( que al seu temps representa les Micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya).
Aquest conveni signat amb Pimec Joves Empresaris de Girona neix amb l’objectiu de donar suport i recolzament als joves empresaris del municipi. Ofereix alhora serveis d’assessorament, trobades de networking, descomptes, formació especialitzada, entre d’altres.
Més info: http://www.pimecjoves.org/

Descarrega Conveni

Convenis signats per l'Ajuntament

Conveni signat amb l'Associació de Celíacs de Catalunya

El Conveni amb l’Associació de Celíacs està dirigit al sector de la restauració del municipi per tal d’incorporar els protocols i la formació necessària per oferir una cuina especialitzada i de qualitat apte per a persones celíaques que visitin els establiments d’oci, restauració i allotjaments turístics de Castell-Platja d’Aro.
Més info: https://www.celiacscatalunya.org

Descarrega Conveni