Formació


Formació Empresarial

Calendari de Formació Contínua 

Des d' Aro Impulsa · Espai Coworking oferim formació dirigida a empreses, persones treballadores i emprenedores que desitgen adquirir nous coneixements o reciclar-se professionalment.

info: Calendari

Formació empresarial

Easypromos, promocions i concursos en les xarxes socials

Curs destinat a totes aquelles empreses que vulguin crear promocions, concursos, sortejos en línia tant en la web com en les seves xarxes socials, per a aconseguir més seguidors i/o clients potencials. Els objectius de la formació és conèixer les característiques principals d'esasypromos,  aprendre a crear una promoció i conèixer que s'adapta millor als objectius que es volen aconseguir, política de privacitat en els concursos....

Dia: 20 d'octubre de 2020

Hora: 9.30 a 13.30 h.

Lloc: Espai Coworking · Aro impulsa

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Formació empresarial i professionalitzadora

Consell Comarcal del Baix Empordà

Organitza cursos i mòduls formatius en una doble vessant: cursos orientats a persones aturades que busquen feina per tal de millorar el seu perfil professional en els àmbits de la hostaleria, restauració, comerç, manteniment, entre d'altres i cursos per les persones en actiu per tal de potenciar el reciclatge i la formació continuada.
 
 
 
 

 

Formació empresarial i ocupacional

Formació en Xarxa de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona ofereix un servei que recull l'oferta formativa de la demarcació de Girona. Aquesta informació engloba totes les propostes formatives que han sorgit arrel de les col·laboracions de les entitats locals de promoció econòmica i el Servei d'Ocupació de Catalunya. En el portal de la diputació els ciutadans (aturats, treballadors, empresaris i emprenedors) poden cercar ofertes de formació per localitat, família professional, destinatari o data d'inici. Així mateix, hi ha la possibilitat de subscriure-s'hi, guardar i imprimir el resultat de les cerques realitzades.

+ info: aquí

PIMEC Joves Empresaris

Des de l’Associació de Joves Empresaris de Girona es col·labora en l’àmbit formatiu per tal de dotar a totes les empreses i als nous emprenedors de les eines idònies per fer la seva empresa més competitiva. PIMEC Joves Empresaris, de la mà de PIMEC Catalunya ofereix un gran ventall de formacions per a empreses, autònoms i treballadors tant de pagament com bonificades. Alhora ofereix recolzament en la recerca i obtenció de finançament per a joves emprenedors associats, lobby institucional, acte i jornades, entre d’altres serveis.