Formació


Formació empresarial

Escola d'Hivern a Platja d'Aro.

FORMACIO PER A LA RESTAURACIÓ

ESCOLA UNIVERSITÀRIA D'HOTELERIA I TURISME SANT POL DE MAR, és un centre adscrit a la Universitat de Girona. Des del mes d'octubre fins el mes de febrer de 2018 es portaran a terme cinc mòduls formatius de diferents temàtiques, basades en la restauració tant  d'hotels com de restaurants. Tots aquests mòduls estaran orientats a millorar, en el servei, en l'equip, a la percepció que rep el client del local.

Estem treballant en la programació 2018-2019

 

 

Formació empresarial

Escola d'Hivern a Platja d'Aro.

FORMACIO PEL COMERÇ

CONNECTA EL TEU COMERÇ !

ESCODI, escola universitària adscrita a la Universitat de Barcelona, UB és la primera escola universitària del país especialitzada en comerç,distribució i retail. Des del mes d'octubre  fins el mes de març del 2018 es portarà a terme el curs " CONNECTA !" amb un total de cinc mòduls formatius de 4 hores cadascun i que estaran orientats a la importància de tenir una actitud pro-activa vers els clients, l'entorn, les tendències i vers les dades que percebem i que ens ajuden a prendre decisions.

Estem treballant en la programació 2018-2019

 

 

 

PIMEC Joves Empresaris

Des de l’Associació de Joves Empresaris de Girona es col·labora en l’àmbit formatiu per tal de dotar a totes les empreses i als nous emprenedors de les eines idònies per fer la seva empresa més competitiva. PIMEC Joves Empresaris, de la mà de PIMEC Catalunya ofereix un gran ventall de formacions per a empreses, autònoms i treballadors tant de pagament com bonificades. Alhora ofereix recolzament en la recerca i obtenció de finançament per a joves emprenedors associats, lobby institucional, acte i jornades, entre d’altres serveis.

Formació empresarial

Càpsules formatives empresarials de curta duració i temàtiques diferents amb la finalitat de proporcionar als empresaris, emprenedors i treballadors informació bàsica rellevant sobre un tema d'interès.

Estem treballant en la programació 2018-2019

 

Formació professionalitzadora

Cursos de qualificació professional

Cursos de formació per a persones  inscrites a la borsa de treball municipal

CURS DE RECERCA DE FEINA PER INTERNET

Objetius: Aprenantatge dels procediments i recursos per a la recerca de feina per internet.

Cursos programats i oberts a inscripcions

Curs al Setembre. Dies: 18, 20, 25 y 27 de 9.30 a 12.30 h.

Curs a l'Octubre. Dies: 2, 9, 16 i 23 de 9.30 a 12.30 h.

Curs al Novembre. Dies: 6, 13, 20, i 27 de 9.30 a 12.30 h.

Curs al Desembre. Dies: 4, 11, 18 y 20 de 9.30 a 12.30 h.

Tots els cursos es portaran a terme al Centre cívic Cívic Vicenç Bou · Club de la Feina

 

Imprescindible:

Estar inscrits a la Borsa de Treball de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Inscripciones: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · Borsa de Treball · Club de la Feina

Organiza: Aro Impulsa y Consell Comarcal Baix Empordà

Cartell Septembre

Cartell Octubre

Cartell Novembre

Cartell Desembre

 

CURS DE PREVENCIÓ DE RISCOS LABORALS EN L'OFICI DE PALETA

Obtenció de la targeta professional de la construcció i del Certificat d'aprofitament per a les persones que superin el sistema d'avaluació del curs.

Dies: del 12 al 16 de novembre · de 9.30 a 13.30 h.

Sala La Llavor · Palau d'Esports  i Congressos de Platja d'Aro

Imprescindible:

- Estar a l'atur

- Estar inscrit a la Borsa de Treball  i el Club de la Feina de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Inscripciones: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · Borsa de Treball · Club de la Feina

Cartell informatiu

 

 

 

Formació empresarial i professionalitzadora

Consell Comarcal del Baix Empordà

Organitza cursos i mòduls formatius en una doble vessant: cursos orientats a persones aturades que busquen feina per tal de millorar el seu perfil professional en els àmbits de la hostaleria, restauració, comerç, manteniment, entre d'altres i cursos per les persones en actiu per tal de potenciar el reciclatge i la formació continuada.
 
Formació continuada
 
 

 

 

Formació empresarial

Patronat de Turisme Costa Brava

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona com a ens que promou el territori vetlla alhora per oferir formació i reciclatge professional per a totes aquelles persones que volen aprofundir, especialitzar-se o innovar en la seva empresa per tal de ser el màxim de competitius. Ofereix un ampli ventall de cursos i tallers de formació relacionats amb el món del turisme que com a principal motor de l’economia de moltes poblacions de la demarcació de Girona. El Patronat cada any proposa el programa de Formació Turisme 360º amb diverses sessions presencials que són una oportunitat excel•lent per aprofundir en totes aquelles temàtiques d’interès com el màrqueting, la comunicació, les tècniques de venda, les noves tecnologies aplicades a les empreses turístiques, etc. Alhora ofereix la possibilitat de realitzar una sèrie de càpsules de formació online.

+ info: http://jornades.costabrava.org/ 

 

Formació empresarial i ocupacional

Formació en Xarxa de la Diputació de Girona

La Diputació de Girona ofereix un servei que recull l'oferta formativa de la demarcació de Girona. Aquesta informació engloba totes les propostes formatives que han sorgit arrel de les col·laboracions de les entitats locals de promoció econòmica i el Servei d'Ocupació de Catalunya. En el portal de la diputació els ciutadans (aturats, treballadors, empresaris i emprenedors) poden cercar ofertes de formació per localitat, família professional, destinatari o data d'inici. Així mateix, hi ha la possibilitat de subscriure-s'hi, guardar i imprimir el resultat de les cerques realitzades.

+ info: aquí