Ocupació


Borsa de Treball municipal · Club de la Feina

Aro Impulsa Ocupació

El Servei d'Ocupació Municipal es troba dins l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i engloba: Borsa de treball, Club de la Feina, Portal d'Ocupació on line, Formació Professionalitzadora, Plans d'Ocupació municipals i de la Generalitat de Catalunya així com un servei d'assessorament per a emprenedors. El seu objectiu és el d'assessorar, recolzar, formar i acompanyar a les persones demandants d'ocupació del municipi per facilitar la seva reinserció en el món laboral amb el màxim de garanties possibles. Cal destacar el Servei d'assessorament personalitzat per a emprenedors dirigit especialment a aquelles persones que vulguin crear la seva pròpia empresa.
 
Club de la Feina i Borsa de Treball
Horari: Dimarts de 9 a 14 h. i Dijous de 9 a 12 h.
 
Servei d'Assessorament per a emprenedors
 
Plans d'ocupació

Plans d'Ocupació Local

Programa Platja d'Aro Professionals és un programa de formació, acompanyament i inserció laboral dirigit a persones aturades de llarga durada del nostre municipi. El programa ha estat dissenyat amb dos objectius principals: primer respondre les necessitats del territori amb la voluntat de millorar el desenvolupament social i econòmic del municipi comptant especialment amb una formació professionalitzadora dins del sector de serveis. En segon lloc, dotar de les eines necessàries per potenciar les habilitats i competències personals d’aquestes persones que formen part del programa. Alhora des de l'Ajuntament de Castell-Platja d’Aro s'ha creat una línia de subvencions per tal d'incentivar les contractacions laborals d'aquestes persones.

PLATJA D'ARO PROFESSIONALS

Descarregar programa 2022

Plans d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya

Departament d'Empresa i Coneixement

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya realitza convocatòries de subvencions que van dirigides a la formació, acompanyament i inserció laboral de les persones que es troben en situació d'atur a Catalunya. Aquestes accions es treballen en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Empordà que vehicula gran part de les convocatòries públiques.

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro dins del marc de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Empordà, acollirà des del 8 de gener fins a finals de juny a 10 persones del Programa Treball i Formació dins del Programa Baix Empordà Genera 2017-2018. Aquest projecte liderat pel Consell Comarcal que es va acollir a la subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu ha permès la contractació d'aquestes persones aturades del municipi que han estat destinades a l'àrea de serveis de l'Ajuntament fent tasques de suport a la brigada municipal. Concretament desenvoluparàn tasques de manteniment de zones verdes, jardineria i manteniment de la pintura de diversos equipaments municipals i zones del municipi.

Plans d'ocupació del SOC

SUBVENCIONS SERVEI D'OCUPACIÓ DE CATALUNYA ( SOC)

Programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha contractat des del 31 d'octubre de 2019 i fins el 30 d'abril de 2020, tres joves en pràctiques inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, fomenta la contractació en pràctiques de joves aturats que durant un termini de sis mesos realitzen tasques de perfil administratiu i d'integració social a l'Ajuntament. En aquesta ocasió les persones contractades desenvolupen les tasques a les àrees de Promoció Econòmica , Activitats Econòmiques i Unitat de Dinamització Comunitària de l'Ajuntament.

 

Ofertes públiques d'ocupació

Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Generalitat de Catalunya

Ocupació

Portal d'Ofertes Laborals

Plataforma digital en conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà dirigida a les persones en situació d'atur del municipi i a les empreses que necessiten cobrir les vacants de la seva empresa.

Accés al portal ocupació

Portal d'Ofertes del SOC · Feina Activa

 + info: aquí