Promoció econòmica


Presentació del pla de diagnosis i línies estratègiques a les Galeries Comercials

Presentació de la reunió celebrada el 19 de setembre amb empresaris i propietaris d'establiments comercials on s'ha fet una introducció al Pla de diagnosis i estudi d'hàbits comercials.

Presentació reunió dia 19 de setembre

1 era. Taula de Treball: Amabilització de l'espai comercial 27 de setembre

Presentació i pre-projecte Av. Dtor. Fleming

Reunions de treball  Galeries Neptú

Reunions de treball  Galeries Sant Lluís

Galerías Albatros

ESTUDI D'HÀBITS COMERCIALS

PLA DE COMERÇ LOCAL 2018-2022

Dinamització empresarial

Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El Consell Local de Desenvolupament Econòmic neix formalment al gener de 2017 després de la consolidació de les taules de treball que s'han portat a terme mensualment des del 2015 amb els diversos representants dels sectors econòmics i associacions empresarials del municipi. L'objectiu del Consell és ser un espai de debat i de creació de sinèrgies entre ambdós sectors per treballar en termes de coordinació, participació i col·laboració en les diverses accions i esdeveniments que es realitzen al municipi.

Actes

Actes 2017

Actes 2016

 

Dinamització empresarial

Calendari d'activitats de les associacions empresarials

Contactes Associacions Empresarials

Ass. d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.empresarisplatjadaro.com · www.facebook.com/AssociacioEmpresarisPlatjaDAro

Ass. d'Hoteleria, Restauració i Oci                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campanya Gastronòmica La Cullera i el Bacallà

Del 13 d'abril  al 13 de maig a  Platja d'Aro, 13 restaurants organitzen el menú del Bacallà.

Un entrant a escollir

Plat principal de bacallà

Postres a escollir

Pa, aigua, copa de vi o cervesa

Preu: De 22 a 35 euros (iva inclòs)

Busca el teu restaurant

 

Curs de cocteleria

Dimarts 15 i Dijous 17 de Maig de 10h a 13h a Platja d'Aro

Info aquí

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/DIA-I-NIT-PDA

 

S'AGARO SANT POL ES MOU, ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS

Activitats d'animació infantil.

12 de maig de 18.00 a 20.00 h. a la Plaça Sant Pol. JUGACIRC. Tot tipus de jocs relacionats amb el món del circ, malabars, plat xinès, anelles, pilotes...

9 de juny de 18.00 a 19.00 h. a la Plaça Sant Pol. TITELLES. Obra: EN BERNAT PESCADOR. En un petit poblet de pescadors un dia tenen un gran ensurt....

23 de juny de 18.00 a 20.00 h. a la Plaça Sant Pol. Jocs i divertiments pels petits, inflables, pintacares, música....

PDF

contacto: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Servei de mediació d'oci nocturn

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha contractat per segon any consecutiu el servei de mediadors d'oci nocturn. La finalitat del servei és la de fomentar un oci nocturn que aposti per a la convivència i que ajudi a prevenir els conflictes de baixa intensitat que es produeixin durant la nit a la via pública i als locals d'oci nocturn. El radi d'acció es concentra en els espais on hi ha més oferta de locals d'oci nocturn i aquelles empreses que ho estimin convenient poden concertar una entrevista amb els mediadors. Els dies del servei són: de dimecres tarda a dilluns a la matinada en un horari de 17-21 h i de 22- 05.00 h.

El servei es pot sol·licitar per telèfon 972 825 777 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Estudis estratègics

Projecte per a la millora integral de les platges

Les platges com a principal factor d’atracció turística han de ser gestionades de la forma més integral possible per fer-les més eficients i competitives. L’objectiu d’aquest projecte és detectar els elements millorables per convertir les nostres platges en zones actives, netes, segures i de qualitat. 

Descarrega Nota de Premsa

 

Estudis estratègics

Platja In

Aquesta plataforma digital pretén dotar de les eines necessàries per tal de conèixer les característiques del nostre teixit comercial. La informació resultant permet trobar amb certa fiabilitat, possibilitats de negoci, localització d’empreses així com els locals comercials disponibles de lloguer o compra.

Podeu accedir a la plataforma a través d'aquest enllaç

www.platjain.com

Memòries Àrea de Promoció Econòmica

Memòries anuals

Memòria 2017

Memòria 2016

Memòria 2015

Memòria 2014

 

Accions

Xics gastronòmic

2a. Campanya Gastronòmica Infantil
La Quinzena Gastronòmica Infantil XICS GASTRONÒMIC són unes jornades dirigides a les famílies i als nens que pretenen fomentar els bons hàbits d’una alimentació saludable. Durant el mes de maig a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró hi trobareu un munt d’activitats com xerrades, jocs, tallers de cuina, visites guiades, entre d’altres. Alhora podreu gaudir en els restaurants participants de la quinzena de menús infantils divertits, diferents i saludables a molt bon preu.

Del 19 de maig al 3 de juny de 2018


Per més info: www.xicsgastronomic.com

Guia Restauració

Tríptic Xics Gastronòmic 2018

 

Accions

Recollida Selectiva Comercial

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, facilita la recollida selectiva comercial porta a porta. Els horaris  per deixar els residus a la via pública els trobareu en els arxius adjunts. Per un bon funcionament del servei es demana respectar els horaris.

Horaris Av. S'Agaró

Horaris resta municipi