Promoció econòmica


SUBVENCIONS APEU

Durant l’any 2021 van sortir publicades les subvencions per als projectes dels APEU i des del departament de promoció econòmica s’han sol·licitat.

L'objectiu de la subvenció és sensibilitzar, impulsar i donar suport les associacions empresarials de caràcter territorial perquè portin a terme projectes d'implantació i constitució d'Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU)

La proposta principal és assentar les bases d’un nou model de gestió basat en la col·laboració público-privada en àrees de concentració d’activitat econòmica, ja sigui de caràcter comercial, turístic, industrial i/o de serveis.
 
En aquest sentit, s'estableix que les APEU tindran com a finalitat la millora de la competitivitat de les àrees d’alta concentració comercial i de serveis delimitades prèviament a partir de la concertació programada de la col·laboració público-privada entre les administracions locals i els agents socioeconòmics implicats en el desenvolupament de les centralitats comercials urbanes.

Informe Viabilitat

COMERÇ EN CATALÀ

Breu guia per regentar un negoci o empresa a Catalunya d'acord amb la normativa lingüística vigent.

Normativa lingüística

Horaris comercials de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró

El municipi de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró està qualificat com a municipi turístic per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i a efectes d’horaris comercials, els establiments gaudeixen de les excepcions en matèria d’horaris comercials detallades a la Llei 18/2017, de comerç, serveis i fires.

Més informació

Llei 18/2017, de comerç, serveis i fires

 

Dinamització  empresarial

Associacions Empresarials

Contactes Associacions Empresarials

S'AGARÓ SANT POL ES MOU ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS: 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  https://www.facebook.com/pg/sagarosantpolesmou/about/

ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARO:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.http://adem.cat/news/   https://www.instagram.com/empresaris_platjadaro/  https://www.facebook.com/AssociacioEmpresarisPlatjaDAro/  Telèfon 972819555

ASSOCIACIÓ D'HOTELERIA, RESTAURACIÓ I OCI: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/DIA-I-NIT-PDA

ASSOCIACIÓ DEL PETIT COMERÇ I TURISME PLATJA D'ARO:  Cl. Escoles, 2;   www.facebook.com/smallshop.pda/

ASSOCIACIÓ COMERCIANTS I BOTIGUERS AVINGUDA CAVALL BERNAT:  Av. Cavall Bernat, 35; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accions

Recollida Selectiva Comercial

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, facilita la recollida selectiva comercial porta a porta. Els horaris  per deixar els residus a la via pública els trobareu en els arxius adjunts. Per un bon funcionament del servei es demana respectar els horaris.

Informació recollida comercial

Dinamització empresarial

Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El Consell Local de Desenvolupament Econòmic neix formalment al gener de 2017 després de la consolidació de les taules de treball que s'han portat a terme mensualment des del 2015 amb els diversos representants dels sectors econòmics i associacions empresarials del municipi. L'objectiu del Consell és ser un espai de debat i de creació de sinèrgies entre ambdós sectors per treballar en termes de coordinació, participació i col·laboració en les diverses accions i esdeveniments que es realitzen al municipi. Per sol·licitar actes anteriors al 2020 posar-se en contacte amb el departament.

Actes

Actes 2021

 

 

 

 

 

Pla de Millora del Comerç

Pla de Millora del Comerç. Estudi realitzat per tenir una diagnosi del comerç de Platja d'Aro.

 

Presentació

Memòries Àrea de Promoció Econòmica, per memòries d'anys anteriors posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica

Memòries anuals

 

Memòria 2020