Promoció econòmica


Díptic Aro Impulsa

Subvencions i bonificacions per la petita i mitjana empresa i altres serveis d'ARO Impulsa, com: 

Coworking

Emprenedoria

Formació en capacitació empresarial

Consell Local de desenvolupament econòmic

Servei  d'ocupació municipal

Campanya Gran Sorteig de Nadal 2021-2022

Del 27 de novembre al 3 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d’establiments i serveis adherits a la campanya tindrà l’oportunitat de guanyar un Fiat 500 híbrid amb GLP (1r Premi), una bicicleta elèctrica (2n Premi), un paddle surf (3r Premi) o diversos lots de regals (del 3r al 18è Premi). Enguany el sistema de participació serà mixta es podrà participar a través de butlletes o amb l'aplicació móbil  Targeta ARO impulsa.  El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament i el dimecres 5 de gener (12 h) vigilia de Reis a la Sala d’Actes de la Casa de la Vila es farà el sorteig públic davant notari.

 Col·laboracions especials : UNI GIRONA, BÀSQUET GIRONA i PRODUCTORS DE LA VALL D'ARO

Més info: bases campanya Gran Sorteig de Nadal

Establiments participants

 

 

 

 

 

APP TARGETA ARO IMPULSA

Descobreix quins establiments del municipi estan adherits i sigues el primer en conèixer les promocions i avantatges dels teus comerços i serveis preferits!!

COM DESCARREGAR L'APP TARGETA ARO IMPULSA?

1. Descarrega-la aquí ! 

2. Amb el mòbil: Apple Store o Google Play. Aqui.

3. Escanneja el codi QR. Aquí.

 

Una vegada descarregada, regitra't i começa a gaudir-ne! 

Aconsegueix descomptes i punts en els teus establiments preferits, reserva directament des de l'app una taula en el teu restaurant, concerta hora en la teva perruqueria, etc.

Identifica't en el teu establiment! Pots fer-ho amb la Targeta Aro Impulsa o només amb el teu Nom, Telèfon o DNI

Des de l'APP podràs accedir a la teva compte per gestionar els punts acumulats, consultar promocions especials, configurar la recepció dels teus missatges amb promocions i campanyes que realitzen els teus comerços preferits. 

Tot això i molt més!

Mesures i protocols per fer front al COVID-19

La Generalitat de Catalunya obre un nou servei d'atenció digital per a informar de les mesures econòmiques per fer front al COVID19. 

És un servei d'atenció digital a les empreses, autònoms i professionals per informar de les mesures adoptades en matèria econòmica

pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de l'Estat per fer front a la situació excepcional d'estat d'alarma provocada pel

coronavirus SARS-COV-2. Més info

 

Canal Empresa el portal únic de serveis i tràmits per empreses, autònoms i professionals Canal Empresa

 

Per a més informació sobre les mesures econòmiques , pots consultar el següent enllaç La Moncloa

 

Protocol de neteja i desinfecció espais exteriors més info

 

Protocol de neteja i desinfecció d'establiments comercials més info

 

Pla de Millora del Comerç

Pla de Millora del Comerç. Estudi realitzat per tenir una diagnosi del comerç de Platja d'Aro.

Presentació de l'Estudi el dimarts 5 de novembre a les 10.00 h a l'Espai Coworking

Cartell

Presentació

Horaris comercials de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró

El municipi de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró està qualificat com a municipi turístic per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya i a efectes d’horaris comercials, els establiments gaudeixen de les excepcions en matèria d’horaris comercials detallades a la Llei 18/2017, de comerç, serveis i fires.

Més informació

Llei 18/2017, de comerç, serveis i fires

 

Diagnosi i línies estratègiques a les Galeries Comercials

Presentació de la reunió celebrada el 19 de setembre amb empresaris i propietaris d'establiments comercials on s'ha fet una introducció al Pla de diagnosis i estudi d'hàbits comercials.

Presentació reunió dia 19 de setembre

1 era. Taula de Treball: Amabilització de l'espai comercial 27 de setembre

Presentació i pre-projecte Av. Dtor. Fleming

Proposta modificació Av. Dtor. Fleming

Reunions de treball  Galeries Neptú

Reunions de treball  Galeries Sant Lluís

Galerías Albatros

ESTUDI D'HÀBITS COMERCIALS

PLA DE COMERÇ LOCAL 2018-2022

CARTA COMERCIANTS I PROPIETARIS SITUACIO PLA D'ENFORTIMENT COMERCIAL GALERIES

Dinamització empresarial

Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

El Consell Local de Desenvolupament Econòmic neix formalment al gener de 2017 després de la consolidació de les taules de treball que s'han portat a terme mensualment des del 2015 amb els diversos representants dels sectors econòmics i associacions empresarials del municipi. L'objectiu del Consell és ser un espai de debat i de creació de sinèrgies entre ambdós sectors per treballar en termes de coordinació, participació i col·laboració en les diverses accions i esdeveniments que es realitzen al municipi. Per sol·licitar actes anteriors al 2020 posar-se en contacte amb el departament.

Actes

Actes 2020

Actes 1T/2021

 

 

 

 

 

Dinamització  empresarial

Associacions Empresarials

Contactes Associacions Empresarials

S'AGARÓ SANT POL ES MOU ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS: 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  https://www.facebook.com/pg/sagarosantpolesmou/about/

ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE CASTELL-PLATJA D'ARO I S'AGARO:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.http://adem.cat/news/   https://www.instagram.com/empresaris_platjadaro/  https://www.facebook.com/AssociacioEmpresarisPlatjaDAro/  Telèfon 972819555

ASSOCIACIÓ D'HOTELERIA, RESTAURACIÓ I OCI: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. · www.facebook.com/DIA-I-NIT-PDA

ASSOCIACIÓ DEL PETIT COMERÇ I TURISME PLATJA D'ARO:  Cl. Escoles, 2;   www.facebook.com/smallshop.pda/

ASSOCIACIÓ COMERCIANTS I BOTIGUERS AVINGUDA CAVALL BERNAT:  Av. Cavall Bernat, 35; 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servei de mediació d'oci nocturn

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha contractat per segon any consecutiu el servei de mediadors d'oci nocturn. La finalitat del servei és la de fomentar un oci nocturn que aposti per a la convivència i que ajudi a prevenir els conflictes de baixa intensitat que es produeixin durant la nit a la via pública i als locals d'oci nocturn. El radi d'acció es concentra en els espais on hi ha més oferta de locals d'oci nocturn i aquelles empreses que ho estimin convenient poden concertar una entrevista amb els mediadors. Els dies del servei són: de dimecres tarda a dilluns a la matinada en un horari de 17-21 h i de 22- 05.00 h.

El servei es pot sol·licitar per telèfon 972 825 777 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

 

Memòries Àrea de Promoció Econòmica, per memòries d'anys anteriors posar-se en contacte amb el departament de Promoció Econòmica

Memòries anuals

 

Memòria 2019

 

 

 

Accions

Recollida Selectiva Comercial

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, facilita la recollida selectiva comercial porta a porta. Els horaris  per deixar els residus a la via pública els trobareu en els arxius adjunts. Per un bon funcionament del servei es demana respectar els horaris.

Horaris Av. S'Agaró

Horaris resta municipi